Ko zove? 2.3.3 Apk

Ko zove? 2.3.3 icon
Category: Communication
Requires: Android 2.1 and up
Curent version: 2.3.3
Updated: 30.05.2012
Price: Free
Size: 0.17 Mb
Download: 335

Rate saved, Thank!

4.3 (1 votes)

Description of Ko zove?

====================================
VAŽNO: Telekoma Srbija je onemogućio pretragu svog imenika, pa aplikacija NE podržava brojeve iz Srbije.
Razvoj situacije pratite na
http://www.facebook.com/kozoveapp
=====================================

Želite znati ko vas zove sa FIKSNIH linija najvećih telekom operatera u BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori? Rješenje je tu - instalirajte "Ko zove?". Ako se dolazni broj NE NALAZI u imeniku telefona, aplikacija uspostavlja konekciju sa imenikom odgovarajućeg telekom operatera i prikazuje ko je vlasnik dolaznog broja, bez obzira da li se radi o pravnom ili fizičkom licu. Za rad aplikacije je potreban WiFi ili 3G/HDSPA internet. GPRS/EDGE nije prikladan, jer kod većine operatera u regionu dolazi do prekida internet veze pri dolaznom pozivu!

Ako aplikacija ne radi kako Vi mislite da treba da radi, prije nego date lošu ocjenu, molim Vas da me kontaktirate, kako bi zajedno riješili problem. Samo uz Vašu pomoć aplikacija može biti još bolja!!!

=========================
VAŽNO VAŽNO VAŽNO
=========================
U slučaju da operater promijeni način na koji prikazuje podatke na svojim internet stranicama (odnosno pribavlja iste), aplikacija će početi prikazivati "čudne rezultate". U tom slučaju, molim vas da me što prije kontaktirate kako bih prilagodio verziju.

Molim sve korisnike da mi se u slučaju bilo kakvih problema sa identifikacijom poziva, naročito na teritoriji Srbije i Hrvatske, što prije jave na mail, kako bih iste otklonio.

Ako korisnik pristupa internetu putem GPRS ili EDGE tehnologije, on će gotovo sigurno izgubiti vezu sa internetom u momentu dolaska poziva. To je specifičnost GPRS/EDGE tehnologije i ja kao autor aplikacije tu ne mogu ništa uraditi. Ako poziv traje kratko, korisnik će moći dobiti podatke o pozivaocu po završetku poziva, kada se internet veza ponovi uspostavi. Međutim, ako poziv traje dugo, doći ce do greške u komunikaciji. Za više informacija o ovome pročitajte objašnjenje na stranicama podrške aplikaciji.
=========================

Prilikom prvog pokretanja aplikacija se instalira kao servis koji prati dolazne pozive i koji se automatski pokreće u slučaju restarta telefona. Ako se dolazni broj NE NALAZI u imeniku telefona, aplikacija uspostavlja konekciju sa imenikom odgovarajućeg telekom operatera i saznaje ko je vlasnik dolaznog broja (pozivalac). Dobijene informacije prikazuje na displeju telefona i kao notifikacija. U slučaju da informacije nisu dostupne biće prikazana poruka da „Nema rezultata“. Ako dođe do greške u komunikaciji sa imenicima
operatera (npr. usljed nedostupnosti bilo kakvog vida internet konekcije ili nedostupnosti servera), biće prikazana adekvatna poruka greške.

Opcije aplikacije nude korisniku informaciju o posljednjem pozivu, listu poziva, upravljanje servisom, dodavanje dobijenih informacija u imenik telefona, kao i izbor položaja obavještenja o pozivaocu na displeju telefona.

Osim navedenog, korisnik može iz aplikacije pretraživati imenike operatera. Uvedena je i mogućnost održavanja liste neželjenih poziva, tzv. spam liste, na koju možete dodati broj iz liste poziva ili proizvoljan broj. Bez obzira postoji li broj u imeniku ili ne, da li je moguće identifikovati pozivaoca ili ne, ako je broj na spam listi, vi ćete o tome biti obavješteni odgovarajućom porukom i notifikacijom.

Korisnik može upravljati notifikacijama, tj. birati da li će ikona programa biti vidljiva u notification baru, da li će se prikazivati notifikacije o pozivu, i ako hoće da li će se automatski uklanjati. Korisnik može isključiti, ako želi, čak i glavnu toast poruku.

Hvala svim korisnicima na svim pohvalama i sugestijama. Odgovore na pitanja korisnika ponekad mozete pronaci na facebook stranici http://www.facebook.com/kozoveapp i u komentaru autora datom za aplikaciju.

http://www.facebook.com/kozoveapp

Read more...

Images

Share this App

Also from Aleksandar Milinkovic

Komarac Stop 1.0 Apk

Komarac Stop

Category: Health & Fitness
Free
Download Apk
Video Poker 1.2 Apk

Video Poker

Category: Card
Free
Download Apk

Similar apps

Tko Zove? 2.0.3 Apk

Tko Zove?

Communication
Mario Kovac
2.75 Mb
Download Apk
About Privacy Policy Feedback Report a policy violation