بانوراما لغز الديناصورات لعبة 1.63 Apk

بانوراما لغز الديناصورات لعبة 1.63 icon
Type: Game
Category: Casual
Requires: Android 2.2 and up
Curent version: 1.63
Updated: 22.09.2013
Price: Free
Size: 3.99 Mb
Download: 150

Rate saved, Thank!

3.8 (1 votes)

Description of بانوراما لغز الديناصورات لعبة

هذا هو أفضل لغز لعشاق ديناصور على هذا الكوكب! حل اللغز لرؤية صورة ديناصور شرسة. واللغز الكمال لعبة للعب للأطفال والبالغين. انظر إذا كنت أنت أو أطفالك يمكن حل اللغز ديناصور.

نتمنى ان يكون لكم وأطفالك والأسرة لدينا مثل الألغاز بانوراما الديناصورات!

هذا هو اللغز بانوراما صور رائعة مع الديناصورات والقطط التي يمكن لأي شخص أن مثل. يبدأ تحسين مهاراتك اللغز ونرى ما حققناه لك.

يمكنك ، أطفالك ، وعائلتك خبرة بانوراما الألغاز بطريقة جديدة. الألغاز لدينا الديناصورات الجميلة. يتم تغيير الصورة من الديناصورات في اللغز. عملك هو تحريك القطع اللغز معا مرة أخرى ويحل لغز القط ديناصور! ثم يمكنك إلقاء نظرة على صور الديناصورات.

نأمل لكم وأطفالك والأسرة لدينا مثل الديناصورات بانوراما لعبة اللغز! بانوراما الألغاز التي نتخذها أن العالم كله يمكن أن تضطلع به!


Bu gezegen üzerinde dinozor sevenler için en iyi bulmaca!Yırtıcı dinozor görmek için fotoğraf yapboz bulmaca çözün. Çocuklar ve yetişkinler için mükemmel bir bilmecenin oyunu oynamak için. Sizin veya çocuğunuzun dinozor bilmecenin çözebilir bakın.

Umarız ki siz ve çocuklarınız ve bizim dinozorun yapboz bulmacalar gibi aile!

Bu, dinozorlar ve kedileri herkes gibi harika bir fotoğraf bilmecenin. Bilmecenin becerilerini geliştirmek başlayın ve sizin için ne yaptık.

, Çocuklarınızın ve ailenizin yeni bir yol yapboz bulmacalar yaşayabilirsiniz. Bulmaca güzel dinozorlar var. Dinozor fotoğrafı bir bulmaca dönüştü. Sizin işiniz, bilmecenin parçaları tekrar bir araya taşımak ve dinozor kedi bulmaca çözmek! Sonra dinozorların fotoğrafları bakabilirsiniz.

Biz dinozorlar yapboz puzzle oyunu gibi sizi ve çocuğunuzu ve aile umut! Biz bütün dünya oynayabileceğini yapboz bulmacalar olun!

This is the best puzzle for dinosaur lovers on the planet! Solve the photo jigsaw puzzle to see the ferocious dinosaur. A perfect jigsaw puzzle game to play for kids and adults. See if you or your kids can solve the dinosaur jigsaw puzzle.

We hope that you and your kids and family like our dinosaur jigsaw puzzles!

This is a fantastic photo jigsaw puzzle with dinosaurs and cats that everyone can like. Begin improving your jigsaw puzzle skills and see what we have made for you.

You, your kids, and your family can experience jigsaw puzzles in a new way. Our puzzles have beautiful dinosaurs. The photo of the dinosaur is changed into a puzzle. Your job is to move the jigsaw puzzle pieces back together and solve the dinosaur cat puzzle! Then you can look at the photos of the dinosaurs.

We hope you and your kids and family like our dinosaurs jigsaw puzzle game! We make jigsaw puzzles that the whole world can play!

Read more...

Images

Share this Game

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation